Log ind som frivillig

Med et login kan du oprette en jobagent og få tilsendt relevante opslag via e-mail. En FrivilligProfil vil tillade interesserede organisationer at finde direkte frem til dig.Ny bruger? Opret FrivilligProfil her


Adgangskode

Din kode bør være på min. 6 tegn. Undgå at bruge dit navn eller brugernavn som kode. Brug gerne en kombination af tal, bogstaver og specialtegn.


Hvad er FrivilligProfil?

FrivilligProfil hjælper dig, der ikke kan finde det, du leder efter, ved almindelig søgning. Vil du gerne gøre en forskel, men ikke er helt sikker på, hvilket specifikt frivilligt arbejde, du søger, og er åben over for nye muligheder og udfordringer, er FrivilligProfil også stedet for dig!

Via FrivilligProfil kan du oprette en jobprofil, som de mange organisationer i FrivilligJob kan finde, hvis de leder efter én, der kan netop dét, du kan! 

Du kan også få en Jobagent til at holde øje med nye job, der passer til dine interesser og kvalifikationer, hvis der ikke lige nu er et job, der passer dig. 

Finder du det frivillige job du søger, kan du sætte din profil på standby, så du ikke bliver kontaktet af organisationer, mens du har et arbejde. Hvis du bliver interesseret i at få et nyt frivilligt arbejde, kan du altid aktivere din profil igen.